خوردن زیره صادراتی موثر در رشد موی سر

زیره صادراتی اثر محرک قابل توجهی بر سرعت جریان صفرا داشت، میزان افزایش حجم صفرا 25 درصد بود، در حالی که دوز خوراکی آن هیچ تاثیری بر میزان ترشح صفرا نداشت.

مصرف زیره سبز در رژیم غذایی تأثیر عمیقی بر برون ده اسید صفراوی (مقدار ترشح شده در واحد زمان) داشت، ترشح اسید صفراوی بیش از 70 درصد نسبت به شاهد بود. افزایش قابل توجه مشابهی در ترشح اسید صفراوی در مورد زیره زمانی که به عنوان یک دوز خوراکی تجویز شد مشاهده شد.

از آنجایی که شیره صفرا سهم قابل توجهی در فرآیند کلی هضم و جذب دارد، اساساً با تامین اسیدهای صفراوی مورد نیاز برای تشکیل میسل، انتظار می‌رود که زیره سبز که یک اثر محرک گوارشی دارد، بتواند این کار را با تحریک ترشح اسیدهای صفراوی انجام دهد.

دانه های زیره تلخ (شاهی جیرا) حاوی کلسیم، ویتامین A، پتاسیم، سدیم، آهن، منیزیم و فسفر هستند. زیره تلخ (B. persicum) دارای 0.5 تا 1.6 درصد اسانس است که عمدتاً کارون (45٪ – 60٪)، لیمونن و p-cymene است.

اولئورسین زیره تلخ مایل به قهوه ای تا سبز مایل به زرد است. از آنجایی که اطلاعات علمی کافی در مورد اثرات سلامتی زیره تلخ وجود ندارد، این بررسی به C. cyminum (دانه های زیره) و N. sativa (سیاه دانه یا زیره سیاه) محدود شده است.

مطالعه دیگری بررسی کرده است که آیا این ادویه زیره سبز محرک گوارشی نیز بر مدت زمان اقامت غذا در دستگاه گوارش موش های آزمایشگاهی تأثیر می گذارد.

زیره 25 درصد زمان انتقال غذا را کاهش داد. کاهش زمان انتقال غذا توسط زیره‌های رژیمی تقریباً با تأثیر مفید آن بر آنزیم‌های گوارشی یا ترشح صفرا مرتبط است.اثر ضد دیابتی دانه های زیره در افراد دیابتی انسانی گزارش شده است.

در این مطالعه، 80 بیمار مبتلا به دیابت شیرین غیر وابسته به انسولین به مدت 24 هفته به صورت خوراکی با فرمولاسیون آیورودا حاوی C. cyminum تجویز شدند. قند خون ناشتا و بعد از غذا در فواصل 6 هفته ای در تمام بیماران به طور معنی داری کاهش یافت.